Call of Duty 2

CD-key:

Ha valaki elvesztette a kódot, vagy meg sem volt neki, akkor az ne csüggedjen, hogy nem tud játszani, mert annak itt a segítség:

XEZL-GZWX-XQZG-GEGU-EEFC

Crack: http://data.hu/get/1162885/CoD2SP_s.exe.html

Magyarosítás: data.hu/get/1138087/cod2_hunv112.exe.html

Rendszerkövetelmények

 

Ahhoz hogy induljon a Call of Duty 2 a gépednek ezeknek a konfigurációknak kell megfelelnie minimum, de ha jobb a te géped az csak jót jelent mivel így jobban fog menni a játék.

 

Ezek a minimális konfigurációk:

 

DirectX 9.0c kompatibilis 64MB-os 3D-s grafikuskártya

Microsoft Windows 2000/XP

Pentium 4-es 1.4 GHz vagy AMD Athlon XP 1700+ processzor

256MB RAM

DirctX 9.0c

DirctX 9.0c kompatibilis 16-bites hangkártya

4GB szabad hely (+600 a SWAP fájlnak)

8x CD-ROM vagy 2x DVD-ROM

Multy Módok:

 

Multiplayer Modok

 

Deathmatch (Életre-Halálra)

Ebben a multiplayer módban mindenki mindenki ellen van. Az a cél, hogy minél több pontot szerezzünk és minél tovább maradjnuk életben. Elég jó trükk, hogy ha keresünk egy emeletes házat és az emeletről mesterlövészpuskával lövöldözünk. Legalábbis én ezt szoktam csinálni és nekem bejön.

Team Deathmatch (Csapatjáték)

Ez a mód majdnem ugyaolyan, mit a Deathmatch. A két mód közt annyi a különbség, Hogy ebben a módban nem csak egyedül vagyunk, hanem valahány társsal. Az, hogy hány csapattársunk van attól függ, hogy hányan játszanak azon a szerveren amin mi.

Search And Destroy (Megkeres És Megsemmisít)

Ebben a módban a cél az, hogy valamit fel kell robbantani. Ha egyszer meghalunk, akkor már nem éledünk újra csak a következő körben. Mindig a németek védik azt amit fel kell robbantani és vagy a brittek vagy az amerikaiak vagy az oroszok támadnak. Az hogy az amerikaiak, a brittek vagy az ororszok támadnak az a pályától függ, de németek az összes pályán vannak.

Capture The Flag (Zászlólopás)

A cél az, hogy minél többször ellopjuk az ellenség zászlóját. Ha meghalunk újraéledünk, de nem rögtön, hanem 10 másodperc múlva. Ha az ellenségnél van a zászlónk még nincs veszve minden, mert ha lelőjük akinél a zászlónk van és utána a zászlót megfogjuk, akkor az visszakerül a helyére.

Headquarters (Parancsnokságok)

A cél az hogy kihelyezünk egy parancsnokságot az "A" vagy "B" helyen. Ha kihelyeztük a parancsnokságot akkor két percig meg kell védeni. Utána eltűnik. Amikor a miénk a parancsnokság, akkor folyamatosan megy felfelé a pontunk. Általában 600 pontot kell elérni összesen, de ez attól függ, hogy a szerver tulajdonosa mennyit állít be. Amelyik csapat ezt a pontszámot hamarabb eléri az nyer.

 

Tippek

Ha csapattal megyünk, akkor érdemes a társainkkal maradni, mert így ők is fedeznek téged és te is őket. Így könnyeb lesz megcsinálni azokat a pályákat, ahol vannak velünk társak.

Ha folyamatosan lőnek rád, akkor próbáld azt csinálni, hogy kinézel egy másik fedezéket magadnak (lehetőleg ne legyen túlságosan távoli) és ha felkészültél futás! Én azt mondom, hogy szinte mindig fedezékből fedezékbe menj, mert sohasem tudhatod, hogy mikor jönnek németek. Így több esélyed van a túlélésre a nehezebb szinteken is.

A puskákat bárhol lehet hatékonyan használni, de nyílt terepen többet érsz vele. Nyílt terepen, ha látsz valahol egy németet, akkor, ha van vedd elő a Mesterlövészpuskát, állj meg, célozz, és lőjj (ha látszik az ellenség feje akkor inkább arra célozz!). Ha csak sima puskád van ugyanez, ha nincsen túl messze.

A gépfegyverek és a pisztolyok nem túl hatékonyak a nyílt terepen. Azért nem túl hatékonyak, mert nagyon szórnak (azaz, ha távolra lősz velük, akkor elég kicsi az esélye annak, hogy eltalálja egy lövés is az ellenséget).

A gránát használatát, akkor ajánlom, ha szinte biztosan van ott valaki, ahova dobod. Szerintem főleg ablakokba, ajtókba és MG42-es géppuskaállásokba dobd a gránátátot. Egyébként nagyon hatásos, mert egyszerre több ellenséget is képes felrobbantani, ha elég közel vannak hozzá.

A füstgránátot, akkor érdemes használni, ha MG42-es géppuskaállás vagy Félhernyótalpas előtt kell átmenni és nem akarasz kockáztatni vagy csak nem vagy bizos benne, hogy átjutsz.

Ha tankokat kell robbantgatni, akkor inkább próbáld oldalról (vagy még inkább hátulról :) )megközelíteni őket. Így később vesznek észre és mire a lövegét rád tartaná te már vissza is mentél és el is bújtál, ha ügyes vagy. De szemből is megpróbálhatod csak így több az esélye, hogy lelő.

Ne hagyd kifogyni a lőszert a tárból! Én azt mondom, hogy ha valahol lövöldözöl és lelőtted az összes németet, akkor tárazz újra. Mindegy, hogy mennyi lőszert használtál a tárból. Ha már piros a lőszer, akkor próbálj meg elbújni egy fedezékbe és tárazz! Ha mégis kifogyna a lőszer a tárból és még vannak németek, akkor ne kezdj el tárazni, hanem menj oda és ütsd le őket (ha nincs fedezék ahova elbújhatnál tárazni).

Ha valahol látsz piros hordót ne legyél a közelében, mert ha felrobban, akkor van rá esély (sőt biztos hogy) meghalsz. Ha viszont látod, hogy németek vannak a hordók közelében, akkor robbantsd fel azokat, mert így kevesebb lőszerrel több németet ölsz meg (Csak bele kell lőnöd az egyik hordóba és egy kicsit várni, vagy ha nem akarsz várni csak egyszerűen kétszer lőjj bele ugyanabba a hordóba és már robban is!).

Ha a fegyveredből kifogyott a lőszer nyugodtan cseréld le egy másikra. Akár német fegyverre, akár a halott társaid fegyverére, mert 0 lőszerrel csak annyit tudsz csinálni, hogy odamész a németekhez és leütöd őket. Ez nem túl hatékony, ha vannak vagy harmincan a németek, mert mire egyet leütsz a többi már le is lőtt téged.

 

 

 

Oldalmenü
Naptár